Facebook Síť X Pinterest email tisk

Téma

ANVEL 5 SC


Sliny jsou důležité pro vnímání chuti. Chuťové receptory jsou umístěny v hlubokých úzkých kanálcích v jazyku a nejsou dosažitelné suchými a drobivými aromatickými složkami. Pro ověření si zkuste následující: zavřete oči a vložte si na jazyk kostku cukru nebo soli. Rozlišení obou kostek bude tím nesnadnější, čím bude váš jazyk sušší. Teprve po zvlhčení slinami se uvolní jednotlivé molekuly cukru nebo soli a pocítíte slanou nebo sladkou chuť.

Zdroj: článek Slano v ústech

Autor obsahu

 Mgr. Světluše Vinšová


anturie žloutnutí listů
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
bakopa množení
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>
příběhy k tématu

Postřiky vinné révy

Hledíková Květoslava

Prosím, poraďte mi ,jak mám ředit přípravek ANVIL 5SC,pro ošetření vinné révy proti padlí a ovídiu.
Děkuji

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo patnáct.