Facebook Síť X Pinterest email tisk

Téma

VYSYCHANI A PALENI RTU


VYSYCHANI A PALENI RTU je jedno z témat, o kterém si můžete přečíst v tomto článku. Kdo by neznal perníčky. Perníčky jsou cukroví, kterým většinou celé vánoční pečení začíná. Ovšem perníčky nejsou pouze tradičním pečivem na Vánoce, pečou se i na Velikonoce a různé rodinné příležitosti. Prostě jsou použitelné celoročně.


Kdo by neznal perníčky. Perníčky jsou cukroví, kterým většinou celé vánoční pečení začíná. Ovšem perníčky nejsou pouze tradičním pečivem na Vánoce, pečou se i na Velikonoce a různé rodinné příležitosti. Prostě jsou použitelné celoročně.

Zdroj: článek Poleva na perníčky

Poleva na perníčky

Použití polevy má mnoho důvodů: zlepšuje vzhled výrobků, zabraňuje vysychání korpusu, brání přístupu vzduchu k náplním (jejich vysychání, okysličování a tím vede ke zpomalení procesu žluknutí), zabraňuje vniknutí mikroorganismů do náplní a korpusů pečiva.

Zdroj: článek Poleva na perníčky

Autor obsahu

 Mgr. Světluše Vinšová


vysoký tlak od nervů
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
vyvazování vinné révy na kanárských ostrovech
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>
novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo patnáct.